На VII Национално събрание днес в Интер Експо Център ГЕРБ преизбраха

...
На VII Национално събрание днес в Интер Експо Център ГЕРБ преизбраха
Коментари Харесай

Преизбраха Борисов за лидер на ГЕРБ със 100% от гласовете |

На VII Национално заседание през днешния ден в Интер Експо Център ГЕРБ  преизбраха Бойко Борисов за водач на партията със 100% от гласовете.

Всички 943 дали своят вот в залата бяха " за ", " срещу " и " въздържали се " нямаше. 

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов предложи Бойко Борисов да бъде избран отново за водач. Другият зам.-председател на партията Томислав Дончев също номинира Борисов.

" Въпросът не е кой, въпросът е за какво. Защото ни би трябвало опит, мощ и водачество - Бойко Борисов ", сподели Дончев.

След като бе призбран Борисов предложи заместниците му да останат същите - Томислав Дончев и Даниел Митов. " За " гласоподаваха 942, " срещу " нямаше, а един от делегатите гласоподава " въздържал се ".

В изявлението си от трибуната някогашният кмет на Пловдив и народен представител в 44-ото Народно заседание Спас Гърневски прикани партията " допустимо най-късно есента да провокира предварителни избори и по този начин да се постави завършек на президентската хунта ". По думите на Гърневски България сега е на автопилот и " самолетът лети със страшна мощ към нов ЖанВиденов апокалипсис ".

" Начело на това антинародно и несъответстващо държавно управление е оня, който провежда неприличен и противен прелом, който смъкна държавното управление на Бойко Борисов и извърши национално изменничество. Премиерът Кирил Петков е човек, който не си знае пълномощията и е извършител на Конституцията. И си разрешава с кабинетната си хлапачка да изготвя описи от Гугъл и да ги дава на прокуратурата. Това ли е работата на министър Петков, да върви разгърден с чаша уиски във Версайския замък? ", възмути се Гърневски.

Очаквайте подробности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР